Deliága Éva hivatalosan is az Eventikum szervezőiroda exkluzív partnere. Amennyiben szeretné tehetségét és egyedi előadását saját rendezvényén látni, legyen szó vállalati eseményről, magánünnepségről vagy nyilvános rendezvényről, forduljon hozzánk bizalommal.

Deliága Éva

gyermekpszichológus

Pszichológus, integratív gyermekterapeuta, tanácsadó szakpszichológus. Elsősorban gyermekpszichológusként praktizál, foglalkozik családokkal és nyújt tanácsadást szülőknek. Érdeklődése fókuszában a gyermeklélektan, a pszicho-edukáció és a pszichológiai ismeretterjesztés áll.

A gyermeki agresszió és akaratosság kezeléséről, valamint a szorongásról szóló könyvei nagy sikert arattak. Írásmódja és stílusa lényegretörő, könnyen olvashatóan ír, könyvei tele vannak könnyen alkalmazható tanácsokkal.

Több, mint egy évtizede foglalkozik viselkedési gondok vizsgálatával, eredményeit előadásai során osztja meg az érdeklődőkkel.

Az Eventikum meghívásának 2023 őszén tett eleget, akkor egy több várost érintő előadás-sorozat keretén belül találkozhattak vele a nézők.

GALÉRIA