Sebestyén Balázs hivatalosan is az Eventikum szervezőiroda exkluzív partnere. Amennyiben szeretné tehetségét és egyedi előadását saját rendezvényén látni, legyen szó vállalati eseményről, magánünnepségről vagy nyilvános rendezvényről, forduljon hozzánk bizalommal.

Sebestyén Balázs

műsorvezető

Budapesten született, hétéves kora körül szülei elváltak, így édesanyja egyedül nevelte fel egy évvel idősebb testvérével együtt. Húszéves korában teljesen véletlenül cseppent a médiába, egy akkkori ismerőse javaslatára ment el egy műsorvezető válogatására, ahol egyből felvették.

2004-től van máig aktív szerződése az RTL-el, országos ismertséget a 2006-ban induló Balázs show hozta meg, de láthattuk őt az X-faktor műsorvezetőjeként, a Celeb vagyok ments ki innent vagy akár a Széf kvízműsor.

2009-től rádizók,  ahonnan Vadon János Ráskó Eszter tölti be a

Magánéletét teljesen elszigeteli a sajtó elől. Nős, 2009 nyarán házasodott össze Horváth Viktóriával. Első gyermekük, Benett, második Noel.

  • Nagy port kavart Balázsék 2021 őszére tervezett Rádió1-es kitelepülése, az eredeti tervek szerint Csíkszeredából, a Szabadság térről közvetítette volna élő adását Magyarország leghallgatottabb reggeli műsora. Az Erdélybe utazást azonban néhány nappal az adás előtt lemondták, a közösségi médiában elterjedt fenyegetések miatt, el az adás előtti napokban, hogy páran megfenyegették a Rádió1-et, hogy megzavarják a műsort. Mindez Balázs évekkel ezelőtti elszólásának eredménye, akkor egy korábbi rádióműsorban arra kért egy erdélyi betelefonálót, hogy az anyanyelvén köszönjön el, arra számítva, hogy azt román nyelven fogja megtenni. Ez sokak számára nemtetszést váltott ki, így végeredményben a Székelyföldi adást lemondták.

Akkor az Eventikum is jó időre letett Balázs Erdélyi szerepléséről, amelyre alig 4 évet kellett várnunk. Számos nekifutás- és évekig tartó szervezőmunka eredményeképp csak és kizárólag az Eventikumnak mondott igent és egy négy állomásos turné keretén belül 2025 tavaszán először láthatjuk színpadon a magyar médiatörténelem megkerülhetetlen alakját.