Steigervald Krisztián hivatalosan is az Eventikum szervezőiroda exkluzív partnere. Amennyiben szeretné tehetségét és egyedi előadását saját rendezvényén látni, legyen szó vállalati eseményről, magánünnepségről vagy nyilvános rendezvényről, forduljon hozzánk bizalommal.

Steigervald Krisztián

generációkutató, mentor, tréner

1976-ban született, érettségi után tanulmányait Pécsen folytatta, közgazdászként tanult, ugyanitt kezdte el az egyetemi oktatás legmagasabb szintjének számító doktori vagy más néven PhD fokozatot, de három év után rájött, hogy magatartása távol áll az akadémiai világtól. Ott hagyta az egyetemet. Évekig tanult pszichológiát de tanulmányait nem fejezte be. Mindemellett tanult pszichodrámát, coachingot, trénerkedést és asztrológiát is. Korábban piackutató cégeknél helyezkedett el, kvalitatív kutatóként dolgozott.

Napjainkban saját generációkutató cégével Magyarország vezető multinacionális vállalatainak ad tanácsokat. Továbbá számtalan piackutatás szakmai vezetője, megannyi cikk és tanulmány szerzője. Egy nővére van, feleségével két gyereket nevelnek.

Két nagysikerű könyvet írt, az első Generációk harca – Hogyan értsük meg egymást? elsődleges célja, hogy letisztítsa a generációkról az igaztalan sztereotípiákat, valamint feltárja értékeiket. A második: Generációk harca a figyelemért – Hogyan tanuljunk egymástól, egymásért? címet viseli, mely ezúttal a figyelem és a figyelmetlenség fogalmát helyezi a fókuszba.

Generációkutatóként elsősorban a generációk létezésének és együttélési módjainak kutatásával foglalkozik. Könyvei és előadásai által nemcsak a generációk közötti szakadékokat hidalja át, hanem segít eligazodni, hogy hol is helyezzük el magunkat a generációs térképen, valamint, hogy hogyan tekintsünk önmagunkra, illetve többi, velünk együtt élő generációkra.

Krisztián mára már az egyik leggyakrabban hívott előadó és közkedvelt médiaszereplő. Sikerét a Friderikusz Podcast “Generációk és szakadékok” című adása hozta meg, olyannyira, hogy ezt követően saját sorozatot is létrehozott ugyancsak generációs témakörben, amelyek szintén ezen a csatornán érhetőek el. Elméleti tudását szórakoztató stílusban, könnyen érthetően, gyakorlati példákkal gazdagítva adja át. Kifejezésmódja könnyed és igen humoros. 

Erdélyi meghívásra először csak az Eventikumnak mondott igent, megalapozta és létrehozva egy hosszútávú együttműködést. A teljes romániai előadásait rendezvényszervező irodánk kezeli. 2024. szeptember végén és október elején négy városban találkozhatnak vele a nézők.

GALÉRIA