Dr. Hevesi Kriszta hivatalosan is az Eventikum szervezőiroda exkluzív partnere. Amennyiben szeretné tehetségét és egyedi előadását saját rendezvényén látni, legyen szó vállalati eseményről, magánünnepségről vagy nyilvános rendezvényről, forduljon hozzánk bizalommal.

Dr. Hevesi Kriszta

szexuálpszichológus

Köszönöm az Eventikumnak a profi szervezéseket, közönségtalálkozókat, a megbízhatóságot, pontosságot: az itt tartózkodásom minden pillanatát kellemesé és hasznossá teszik! Nagyon szeretek Erdélybe jönni, számomra ez mindig egy CSODA!

Dr. Hevesi Kriszta
Dr. Hevesi Kriszta
szexuálpszichológus

Magyarország legismertebb szexuálpszichológusa. Rendszeres vendége tévéműsoroknak, miközben az egyetemi tanár és terápiás üléseket is tart pácienseinek. Első diplomáját közgazdaságtanból szerezte, emelett a kommunikációt is elvégezte.

Számos könyv szerzője, népszerű előadó és gyakran szólaltatott szakértő a médiában. Bizton állíthatjuk, hogy ő az, aki a legtöbbet tud szexről és párkapcsolatról, ezek zavarairól, az online ismerkedés és az örökzöld pornó-téma legfontosabb kérdéseiről, illetve a szexualitáshoz kötődő legaktuálisabb jelenségekről és problémákról.

Ezen témákat népszerű Titktok csatornáján boncolgatja, ahol nevelő célzatú videókat készít és tabuk nélkül válaszol a leggyakoribb kérdésekre. Kutatási fő szakterülete a szexuálpszichológia, emelett a stressz és megküzdés, valamint a fizikai aktivitás és a szexuális elégedettség szerepe a jóllétben.

Hevesi Tamás énekes felesége, akivel 19 éves kora óta alkot egy párt.

Az Eventikummal 2023-tól működik együtt, akkor egy hat állomásos turné keretén belül találkozhatott vele a publikum. A TRACCS nevű magyarországi formátum erdélyi kiadásának keretén belül Máthé Kincső rádiós műsorvezetővel beszélgetett.

GALÉRIA