TRACCS • Dr. Hevesi Kriszta Gyergyócsomafalván!

Idén ősszel folytatódik a Magyarországon nagy sikernek örvendő előadás-sorozat, a TRACCS!

Az előadások főszereplője ez alkalommal Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus, akit bátran, tabuk nélkül lehet majd kérdezni a hálószobai titkok, a megismerkedési folyamatok, a régi-új párkapcsolati problémák és a szex milyensége közti összefüggésekről.

Manapság a világon minden a szexről szól, kivéve a szexet, mert az minden másról – vallja Dr. Hevesi Kriszta, aki jogosan teszi fel a kérdést, miszerint: Mi a cél ma? A jó párkapcsolat vagy a jó pár kapcsolat?

Ha már a sorozatbéli Carry Brathshow tudja, hogy milyen a jó szex, akkor itt az ideje, hogy mi is beszélgessünk róla! Magyarország egyik legismertebb előadója és szakembere, megannyi könyv szerzője tabuk nélkül, nyíltan járja körül és elemezi a hálószoba történéseket. Bizton állíthatjuk, hogy ő az, aki a legtöbbet tud szexről és párkapcsolatról, ezek zavarairól, az online ismerkedés és az örökzöld pornó-téma legfontosabb kérdéseiről, illetve a szexualitáshoz kötődő legaktuálisabb jelenségekről és problémákról.

Legyen részese egy igazán szexkluzív előadásnak!

Az esemény moderátora: Máthé Kincső

Kapunyitás: 18:30
Kezdés: 19:00


Rendezvényünk nem sajtónyilvános, így az ott elhangzottakról hang-, kép- és videofelvétel készítése a szervezők írásbeli hozzájárulása nélkül tilos! Az előadóink által tett nyilatkozatok megjelentetése nem engedélyezett! A jegy megvásárlásával a látogató hozzájárul, hogy róla promociós céllal, mint az előadás résztvevőjéről kép-, hang- és videofelvétel készülhet.